sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Tervetuloa ihelpfinland:in pariin!


Mitä, Missä Miksi?

Ihelpfinland perustettiin kaikkien iPhone, iPad, iPod ja muiden Omenatuotteiden ystäville joita on suomessakin tuhansia, ja joilla on kaikilla on joskus rakkaan ompun kanssa pieniä vastoinkäymisiä.

Ihelpfinland on voittoa tavoittelematon projekti, jonka ainut tarkoitus on auttaa ja opastaa vanhoja ja uusia käyttäjiä parhalla mahdollisella tavalla.

Ensimmäinen ohje/tutoriaali iOS 6.x.x jailbreak!

Pari viikkoa sitten @evad3rs ryhmä julkaisi evasi0n työkalun jolla pystyy jailbreikkaamaan iOS 6.x.x ohjelmistolla varustetut iLaitteet (Linkki http://evasi0n.com/ ) joten tässä kerromme miten tehdä sen.

1. Avaa http://evasi0n.com/ ja lataa sieltä evasi0n ohjelma käyttämällesi käyttöjärjestelmälle ja asenna se.
2. Liitä iOS laitteesi itunesiin. Varmuuskopioi laita ja sen jälkeen sulje itunes.
3. Avaa evasi0n ja odota että ohjelma ehtii tunnistaa laitteesi. sen jälkeen paina "jailbreak" nappia  aloittaaksesi prosessin
4. Seuraa ruudulla näkyviä ohjeita. Kun evasi0n käskee avata puhelin ja etsiä "appia" jossa lukee jailbreak, niin paina sitä, MUTTA älä paina kahdesti, sillä sen on tarkoitus kaatua.
5. Odota että evasi0n saa prosessin valmiiksi, ruudulla pitäisi lukea "done, your device may reboot a few times" jolloin voit sulkea evasi0n työkalun.
6. Nauti

Huomaa että vastustamme tiukasti piratismia, joten ethän käytä jailbreikkiä laittoman materiaalin lataamiseen, joka voisi rikkoa tekijänoikeuksia.

Tässä kaikki tällä erää, palaillaan asiaan seuraavassa. peace!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti